Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5
Klinikka-arvostelu

ClinicExpert Hair Transplant arvostelu

ClinicExpert hospital tarjoaa hiustensiirron lisäksi myös muita palveluita, kuten plastiikkakirurgiaa, hampaiden kosmeettista hoitoa ja painonpudotusleikkauksia. Hiussiirtoja tehdään naistenkin tarpeisiin, mutta hintataso on Turkin keskitasoa. Kannattaako siis valita juuri tämä klinikka vai pitäisikö jatkaa etsintää?

Lue tämä ClinicExpert Hair Transplant arvostelu kokonaan ja näet, onko tämä klinikka juuri se oikea valinta sinulle.

Arviomme

0.84/5

0,84 / 5.0

Varauksen tekeminen
Ennen toimenpidettä
Saapuminen ja majoitus
Klinikka
Toimenpide ja lääkärit
Jälkihoito

ClinicExpert Hair Transplant arvostelu yhteenveto

Varauksen tekeminen

4 / 5

ClinicExpert hospital on tehnyt varauksen tekemisestä helppoa. Sinun tarvitsee vain klikata annettua linkkiä, täyttää lomake ja klinikan asiantuntijat ottavat sinuun yhteyttä. Voit myös laittaa viestiä halutessasi Whatsappin välityksellä suoraan. Muiltakin osin nettisivusto on hyvä ja sieltä on helppo löytää tietoa. ClinicExpert Hair Transplant henkilökunta vastaa kysymyksiisi ottaessaan yhteyttä sinuun, ja mikäli sovellut hiustensiirtopotilaaksi, he auttavat sinua ajanvarauksen tekemisessä mielellään.

Varauslomaketta täyttäessä puhutaan, että kuvistasi tehdään suunnitelma, mutta tässä kohtaa ei selviä pitäisikö kuvat olla jo, ja minkälaisia niiden tulisi olla. Toisesta kohtaa sivustoa pääsee lataamaan kuvia ilmaista hiusanalyysia varten. Klinikalta saa ilmaisen konsultaation, jossa saat kaiken tiedon, mitä tarvitset. Pääset kysymään, mikäli joku asia jäi vielä epäselväksi. Huono puoli on, ettei sivustolla ole selkeästi ilmoitettu hiustensiirtojen hintoja.

Ennen toimenpidettä

0 / 5

Klinikalta järjestetään sinulle hotellivaraus ja kuljetus hotellilta klinikalle ilman erillistä maksua. Muita ennakkopalveluita klinikan puolesta ei tarjota, joten matkustussuunnitelmasi sinun on tehtävä itse ja varmistettava, että aikataulut osuvat toimenpiteesi kanssa sopivasti yhteen. Myös kyyti lentokentältä hotellille sinun tulee järjestää itse.

Klinikka ei kerro, mitä tulisi tehdä tai miten syödä ennen hiustensiirtoa. Siitä kuinka toimia hiustensiirron jälkeen, löytyy kyllä ohjeita ja ne ohjeet saat myös mukaasi toimenpiteen jälkeen. Sinun tulee siis kysyä henkilökunnalta, mikäli mieltäsi askarruttaa jokin asia toimenpiteeseen liittyen. Kohtalaisen hyvä englannin kielen taito on tässä hyvä omata.

Saapuminen ja majoitus

0 / 5

ClinicExpert hoitaa sinulle varauksen hotelliin henkilökunnan toimesta, mikäli haluat. Voit tehdä varauksen haluamaasi hotelliin myös itse. Sivusto ei kerro, minkä tasoinen hotelli on kyseessä, jonne varaus tehdään. He haluavat asiakkailleen vain hyvää, joten kyyti hotellilta klinikalle tarjotaan sinulle veloituksetta.

Klinikka ei tarjoa juurikaan palveluita majoitusasioissa, eikä kerro onko heillä maksullisena myöskään mahdollista ostaa lisää palveluja liittyen omaan hiustensiirtopakettiin. Olisi hyvä tietää, tehdäänkö verikokeita ennen toimenpidettä, ja koska klinikka ei niitä tarjoa, maksavatko ne erikseen vielä toimenpiteen päälle.

Kaiken kaikkiaan varmasti jokainen haluaisi tietää, mitä odottaa ja miten toimia matkustaessaan vieraaseen paikkaan toimenpiteeseen. Myöskin se olisi hyvä tieto, mistä kyseisiä palveluita saa ja mihin hintaan, mikäli niitä haluaa itse itselleen tarjota.

Klinikka

0 / 5

ClinicExpert on sairaala ja tämän vuoksi siellä on paremmat valmiudet toimia, mikäli joku asia sattuisikin menemään pieleen. Koskaan ei tiedä, mitä voi tapahtua, vaikka ulkoiset puitteet olisivatkin täydelliset. Klinikalla on henkilökuntaa tarjoamassa apua, jos jotain sattuu.

Klinikka ei tarjoile mukavuuksia toimenpiteen aikana tai tauoilla. Kannattaa varautua siihen, että sinulla on omat mukavuudet mukanasi, jotta aika kuluu paremmin. Vaikka tämä onkin sairaala, se ei ole EU:n alainen ja noudattaa Turkin standardeja.

Toimenpide ja lääkärit

1 / 5

Lääkäri hoitaa sinua toimenpiteen ajan. Saat myös tarkastuksen, jossa varmistetaan, että lopputulos on varmasti haluttu. Tulkkia ei tarjota erikseen mukaan, joten mikäli sinun englannin kielen taitosi ei ole riittävän hyvä, kannattaa harkita avun ottamista mukaan. Yleensä lääkärit puhuvat englantia.

Jälkihoito

0 / 5

ClinicExpert hospital ei tarjoa mitään jälkihoitoa. Myöskään rahoitusta ei ole tarjolla, joten hinta tulisi maksaa kokonaisuudessaan hoidon jälkeen. Sinun tulee itse ostaa tuotteet, joilla edistetään paranemista hiustensiirrosta ja ClinicExpert klinikka ei tarjoa erillistä takuuta toimenpiteen onnistumisen suhteen. Oma-aloitteinen, hyvin suoritettu jälkihoito onkin hyvin tärkeää tässä tapauksessa, jotta tulokset olisivat hyviä ja pysyviä.

Johtopäätökset

Johtopäätökset - ClinicExpert sai meiltä 0,84 tähteä viidestä

0.84/5.00

ClinicExpert ei päässyt loistamaan arvostelussa monien puutteidensa johdosta. Klinikka tarjoaa kyllä hyvää palvelua, mutta parantamisen varaakin jää melko runsaasti. Lähtien siitä, että hintatiedot olisi hyvä olla selkeästi esillä nettisivustolla. Kaikki eivät halua kysellä jokaista tietoa erikseen ennen päätöksen tekoaan.

Klinikan valikoimasta löytyy monenlaista tarjontaa palveluiden suhteen. Jos tykkäät itse räätälöidä reissusi ja olet ehkä kokeneempi matkailija, tämä klinikka voi olla sinulle juuri sopiva. Katso myös muita arvostelujamme, sillä voit löytää itsellesi vielä sopivamman klinikan, jos vaikka etsit valmiimpaa pakettia palveluista majoitusten ja muun extran suhteen.

Tässä on nyt sinun ulkonäkösi kyseessä ja haluat varmasti sitä aivan parasta laatua ja lopputulosta. Tämä klinikka ei anna takuita lopputulokselle, eikä jälkiseurantaa ole, joten mieti, haluatko ottaa sen riskin.

Hanki ilmainen hiusraportti tänään ja saa hyviä tarjouksia klinikoilta

Tiimi

ClinicExpert hospital hiustensiirto henkilöstö

Henkilöstöön kuuluu kolme lääkäriä, Dr. Azer Zeynalov, Dr. Akın İnalöz ja Dr. Attila Hacılar. He ovat kaikki plastiikkakirurgeja, joista osa on erikoistunut myös esteettiseen korjaavaan kirurgiaan. Dr. Hacılar omaa pisimmän kokemuksen, sillä hän on valmistunut lääkäriksi 1995 ja toiminut plastiikkakirurgian parissa vuodesta 2001 saakka. Dr. Zeynalovin työkokemus alkaa vuodesta 2010 ja Dr. İnalöz 2016 ollen klinikan tuorein lääkäri.

Heidän työkokemuksensa vaikuttaa olevan hyvä eri sairaaloissa, mutta varsinaista mainetta he eivät ole itselleen kerryttäneet. He hallitsevat klinikalla luvatut toimenpiteet ja tekniikat ollen ammattilaisia omalla alallaan. Klinikalla käytettävät DHI ja FUE tekniikat sujuvat heiltä jokaiselta kuten kuuluu.

Ennen ja jälkeen kuvat

ClinicExpert Istanbul ennen ja jälkeen tulokset

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Metodit

ClinicExpert Turkey metodit ja toimenpiteet

ClinicExpert on yksi monista Turkin klinikoista, joissa hiustensiirtoja suoritetaan. Klinikalla toimii useampi lääkäri, sillä se tarjoaa myös muuta plastiikkakirurgista palvelua, eikä ole erikoistunut vain hiustensiirtoihin. ClinicExpert Istanbul käyttää parhaita tekniikoita saavuttaakseen asiakasta miellyttävän ja ennen kaikkea luonnollisen näköisen lopputuloksen. Erityisesti FUE tekniikan hallitseminen on asiakkaita miellyttävä asia, koska sillä saavutetaan parhaita tuloksia pienimmillä arvilla.

Hiustensiirto ei ole helppo juttu, vaan se vaatii kouluttautumista ja myös taiteellista silmää onnistuakseen. Että saavutetaan luonnollinen lopputulos, tulee lääkärillä olla tietynlainen kyky nähdä tulevaisuuteen ja osata lukea asiakasta oikein, että ymmärtää varmasti mitä haetaan.

Hinnat

Hiustensiirto hinta klinikalla

Hinta määräytyy pääosin siirrettävien hiusten määrän mukaisesti. Tällä klinikalla tätä hintatietoa ei ole tarjottu. Sanotaan kuitenkin, että siirron hinta olisi 50 % edullisempaa kuin Euroopassa.

Hintaan sisältyvät seuraavat asiat:

Lopullinen hinta selviää vasta lääkärin konsultaation jälkeen, kun on keskusteltu, mikä on tarve ja kuinka paljon palvelua tarvitset. Hintaan vaikuttaa eniten siirrettävien hiussiirteiden määrä ja tekniikka, jolla toimenpide suoritetaan.

Usein kysytyt kysymykset

Hinta ei selviä sivustolta tarkkaan. He mainitsevat tasonsa olevan noin 50 % alhaisempi kuin Euroopassa, eli Turkin keskitasoa.

Voit ottaa yhteyttä suoraan puhelimitse tai täyttämällä lomakkeen, jossa pyydät yhteydenottoa, jolloin klinikalta soitetaan sinulle. Voit myös laittaa viestiä käyttäen Whatsapp sovellusta.

Klinikalla on omat Facebook sivut sekä Instagram tili, joita päivitetään melko aktiivisesti. Näistä voit seurata, mitä klinikalla on tehty viime aikoina.

ClinicExpert tarjoaa sinulle ilmaisen kyydityksen hotellilta klinikalle, joten sinun ei tarvitse murehtia eksymistä tai muitakaan perille pääsyyn liittyviä asioita.

Saat puudutetta ennen toimenpidettä ja sen aikana lisää tasaisin väliajoin. Kipua ei tulisi esiintyä, mutta jotain tuntemuksia jää kyllä.

Hinta sisältää itse hiustensiirron, puudutteet toimenpiteen aikana, hoito-ohjeet toimenpiteen jälkeen ja kivunlievityksen seuraavalle päivälle. Hintaan sisältyy myös hotellihuoneen varaaminen ja kyyditys hotellilta klinikalle.

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Säästä jopa 70 %