Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5
Klinikka-arvostelu

Clinicana Hair Transplant center arvostelu

Clinicana Hair Transplant center on moderni ja laadukas hiustensiirtoklinikka Turkissa. Klinikka sijaitsee aivan Istanbulin sydämessä, joten sinne on helppo löytää ja ylimääräiseltä matkustamiselta säästyy. Clinicana Turkey tarjoaa asiakkaalleen laajan valikoiman kauneudenhoitopalveluita, mutta erityisesti hiustensiirto kuuluu klinikan erityisosaamiseen. Klinikan asiakaspalvelu on avoinna 24/7, minkä ansiosta lisätietoja on saatavilla milloin vain.

Arviomme

3.33/5

3.33 / 5.0

Varauksen tekeminen
Ennen toimenpidettä
Saapuminen ja majoitus
Klinikka
Toimenpide ja lääkärit
Jälkihoito

Clinicana Hair Transplant center arvostelu yhteenveto

Varauksen tekeminen

5 / 5

Clinicana Hair Transplant center on tavoitettavissa heidän sivuiltaan löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta. Lisäksi vaihtoehtoina on puhelin, WhatsApp sekä sähköposti. Ottamalla yhteyttä klinikkaan voit varata ilmaisen ajan konsultaatioon tai kysellä muutoin mieltäsi askarruttavia kysymyksiä hiustensiirtoon liittyen. Clinicana Turkey ilmoittaa avoimesti hiustensiirron hinnoista, ja voit nähdä yksityiskohtaisen selosteen kunkin palvelun hinnasta. Hinnat lähtevät 2 000 eurosta, joten palveluiden hinnat ovat Turkin keskitasoa.

Clinicana Hair Transplant centerin vahvuuksia on se, että heidän sivuiltaan on mahdollista saada kaikki tarvittava tieto klinikasta. Lääkärien taustat on kartoitettu tarkasti, joten jokainen voi käydä lukemassa, millaiset pätevyydet lääkäreillä on. Hiustensiirtotekniikat sekä muut palvelut löytyvät helposti heidän sivuiltaan, ja klinikka vaikuttaa olevan todella avoin ja läpinäkyvä. Sivusto on englanninkielinen, joten suomalaisten asiakkaiden tulee osata englantia ainakin keskitason verran, jotta ymmärtää, mitä klinikka tarjoaa.

Ennen toimenpidettä

3 / 5

Ennen toimenpidettä tehdään tarvittavat terveystarkastukset, jotta henkilökunta saa selville asiakkaan terveyden tilan sekä mahdolliset allergiat ja muut tarvittavat tiedot. Lisäksi suoritetaan verikoe, jossa tutkitaan verenkuva. Huoneessa on mukana tarvittava määrä klinikan henkilökuntaa, jotka huolehtivat siitä, että kaikki menee hyvin. Anestesialääkäri on paikalla varmistamassa sen, että nukutus sujuu asianmukaisella tavalla.

Klinikka ei tarjoa vakuutusta siihen, jos matkaan tulee yllättäviä muutoksia. Tämä on sinänsä huono juttu, koska esimerkiksi yllättävä sairastuminen saattaa peruuttaa matkan. Klinikka ei myöskään tarjoa erillisiä ravintolisiä tai valmistautumispakkausta, mutta hoidon jälkeen saa mukaansa lääkkeitä ja voiteita, joilla voi varmistaa siirtoalueen parantumisen.

Saapuminen ja majoitus

4 / 5

Ennen operaatiota täytyy ensiksi tietenkin huolehtia siitä, että lennot on varattu. Kun tilaat hiustensiirron klinikalta, Clinicana huolehtii kaikesta muusta. Pakettiin kuuluvat hiustensiirron lisäksi muun muassa hotelli ja lentokenttäkuljetukset. Asiakkaan tulee kuitenkin huolehtia lennoista itse, joten siihen kannattaa varautua.

Klinikalla on tarjota kolme eri hintaista ja sisältöistä pakettia hiustensiirtoa varten. Halvimpaan pakettiin ei kuulu esimerkiksi hotellia, joten sellaisen joutuu varamaan itse. Kalliimpiin paketteihin kuuluvat hotelliyöt sekä tarvittaessa myös VIP-kuljetus lentokentän, majoituspaikan sekä lentokentän välillä. Voit siis valita itsellesi ja kukkarollesi sopivimman paketin useamman joukosta.

Kaiken kaikkiaan saapuminen ja majoitus on tehty helpoksi. Pienellä lisämaksulla saat pakettiin myös hotellihuoneen, joten se on hintansa arvoinen. Lennot ovat asia, joka jää asiakkaan hoidettavaksi, joten palvelu on niitä lukuun ottamatta hyvin kokonaisvaltainen.

Klinikka

4 / 5

Clinicana on kaikin puolin turvallinen klinikka, joka takaa onnistuneen hiustensiirron asiakkailleen. Kokeneet lääkärit takaavat sen, että operaatio sujuu ongelmitta ja toipuminen on nopeaa. Tietysti hiustensiirrossa pitää muistaa ottaa huomioon se, että lopullinen tulos on nähtävissä vasta kuukausien päästä operaatiosta.

Koska kyseessä on sairaala, sieltä löytyy pätevä henkilökunta auttamaan, mikäli jokin sattuisi menemään pieleen operaation aikana. Toimenpiteeseen liittyy aina riski, ja on hyvä, että lähellä on osaavaa henkilökuntaa. Klinikalta tosin puuttuvat kaikkein mieluisimmat mukavuudet, mutta ne eivät koskaan päihitä turvallisuustekijöitä.

Toimenpide ja lääkärit

4 / 5

Klinikalla on töissä maineikkaat lääkäri Dr. Soner Tatlıdede ja kliininen apteekkari Ph. Eyad Attar, jotka yhdessä huolehtivat siitä, että saat kokonaisvaltaista hoitoa. Heidän tukenaan on joukko ammattitaitoisia sairaanhoitajia, jotka hoitavat tarvittavat tukitoimet luotettavasti ja ammattitaidolla.

Jälkihoito

0 / 5

Clinicana Turkey tarjoaa jälkihoitona tarvittavat lääkkeet, jotta toipuminen voi alkaa heti hiussiirron jälkeen. Hiuksesi myös pestään ilmaiseksi ensimmäinen kerran operaation jälkeen, jolloin saat samalla tietoa siitä, miten hiuksia tulee hoitaa. Voit olla myös yhteydessä henkilökuntaan hoidon jälkeen, jos jotain kysyttävää ilmenee. Clinicana tarjoaa myös takuun hiussiirron onnistumiselle, joten rahasi ja terveytesi ovat turvassa.

Johtopäätökset

Johtopäätökset - Clinicana sai meiltä 3,33 tähteä viidestä

3.33/5.0

Clinicana on selkeä ja läpinäkyvä kauneusklinikka, joka tarjoaa paljon informaatiota toiminnasta. Hiussiirtojen hinnat vaihtelevat noin 2 000 tuhannesta eurosta 2 500 tuhanteen euroon, joten hinnat eivät ole päätä huimaavia. Täytyy kuitenkin muistaa, että hintaan eivät kuulu lennot, mikä nostaa kokonaispaketin hintaa.

Sairaala ei ole ainoastaan keskittynyt hiustensiirtoon, vaan samalla voit hoitaa parran ja kulmakarvat kuntoon. Kokonaispaketti on suhteellisen hyvin varusteltu ja se sisältää kaiken tarvittavan lentoa lukuun ottamatta. Jälkihoidosta puuttuvat ravintolisät, jotka olisivat toivottavat, kun ottaa huomioon hiustensiirron kokonaishinnan. Lopputulokselle klinikka tarjoaa takuun, joka tulee vastaan niissä tapauksissa, jos lopputuloksessa on joitakin puutteita.

Huonoin puoli klinikassa lienee se, ettei se tarjoa ilmaista ajanmuutosta, jos jotain sattuu käymään. Asiakas on siis tältä osin oman onnensa nojassa, joten vakuutus esimerkiksi lennoille kannattaa ottaa lentoyhtiöltä.

Hanki ilmainen hiusraportti tänään ja saa hyviä tarjouksia klinikoilta

Tiimi

Klinikan henkilöstö ja Dr. Soner Tatlıdede

Henkilöstö on todella ammattitaitoista ja osaavaa, joten siltä osin voi olla huoleton. Dr. Soner Tatlıdede omaa kansainvälistä kokemusta jo vuosikymmenien ajalta, joten hänen osaaviin käsiin uskaltaa antaa vaikeammankin operaation. Hän on työskennellyt ympäri Eurooppaa sekä Yhdysvalloissa, joissa Tatlıdede on myös alun perin opiskellut. Dr. Soner Tatlıdede on työskennellyt muun muassa Harvardin lääketieteellisessä tiedekunnassa, mikä kertoo, että kyseessä on kovan luokan tekijä.

Dr. Soner Tatlıdede käyttää pääosin FUE-tekniikka tai siitä periytyviä metodeja, joita hän käyttänyt jo vuosikausia. Lääkärin ympärillä on myös joukko osaavia hoitajia. Hyvänä puolena on myös se, että henkilökunta puhuu hyvää englantia, joten sillä pärjää paikan päällä erinomaisesti.

Ennen ja jälkeen kuvat

Clinicana Hair Transplant ennen ja jälkeen tulokset

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Metodit

Clinicana Hair Transplant & Esthetic center metodit ja toimenpiteet

Clinicana käyttää hiustensiirrossa modernia FUE-tekniikkaa, joka on tunnettu kivuttomuudesta ja nopeasta paranemisesta. Clinicana Hair Istanbul haluaa näin varmistaa, että asiakkaat saavat laadukasta ja ajanmukaista palvelua hiustensiirtoon liittyen. Turkissa nopeasti yleistynyt FUE-tekniikka on tehnyt sen, että Turkista löytyy todella osaavaa henkilökuntaa hiussiirteiden tekemiseen. Heillä on käytössään myös uusin teknologia, jonka avulla tulokset ovat loistavia.

FUE-tekniikassa hiustuppea siirretään hyvinvoivalta alueelta sinne, mihin halutaan enemmän karvankasvua. Sen keskeisin etu on sinä, ettei tekniikka jätä esimerkiksi päälakeen suurempia arpia tai muita kovin näkyviä jälkiä. Aiemmin hiussiirteissä irrotettiin ihoa mukana, mikä jätti ikävät ja kivuliaat arvet poistokohdille.

Hinnat

Hiustensiirto hinta

Clinicalla on valittavissa kolme erilaista pakettia, joihin kuuluu erilaisia palveluita. Halvimmillaan klinikkakäynti kustantaa vähän päälle 2 000 euroa ja kallein paketti maksaa noin 2 500 euroa.

Paketteihin kuuluvat seuraavat asiat

Kokonaishinta määrittyy siis sen mukaan, minkä paketin valitset. Halvimmassa paketissa mukaan ei tule hotellia, joten majoitus on hoidettava itsenäisesti. Tämän klinikan etu on kieltämättä siinä, että maksu on ennalta sovittu, eikä hinta pääsee yllättämään toimenpiteen jälkeen.

Usein kysytyt kysymykset

Klinikka on tunnettu läpinäkyvyydestä, selkeästä hinnoittelusta ja ammattitaitoisesta henkilökunnasta. Dr. Soner Tatlıdede omaa erinomaisen työhistorian, johon kuuluu merkittäviä työnantajia.

Hiustensiirrot on jaoteltu kolmeen eri hintaluokkaan, joista jokainen voi valita tarpeidensa mukaisen paketin. Edullisin paketti maksaa noin 2 000 euroa ja kallein 2 500 euroa.

Tämä selviää, kun otat yhteyttä klinikan henkilökuntaan. He tarjoavat nimittäin ilmaisen konsultaation, jossa selvitetään tarkemmin kunkin asiakkaan tilanne.

Ensin kannattaa ottaa yhteyttä klinikkaan puhelimen, WhatsAppin tai sähköpostin kautta. Sen jälkeen Clinicana ja sinä voitte yhdessä pohtia sitä, mikä aika sopisi kummallekin.

Clinicanalla on sivuillaan paljon kuvia toimenpiteiden lopputuloksista. Lisäksi heillä on käytössään kaikki yleisimmät sosiaalisen median kanavat, joista saat tarvittaessa lisätietoja.

Hintaan kuuluu muun muassa verikoe, kivuton anestesia sekä kyydit lentokentän ja toimipaikan välillä. Tarkemmat tiedot on listattu klinikan verkkosivuilla.

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Säästä jopa 70 %