Asiakkaamme arvostelevat meidät 9.2 / 10
4.7/5
Klinikka-arvostelu

Academic Esthetic arvostelu

Ikoni

Hiustensiirto ulkomailla Turkin Istanbulissa

Arviomme

4.6/5

3.60 / 5.0

Academic Esthetic yhteenveto

Academic Esthetic Istanbul on hyvä valinta silloin, kun harkinnassa on hiustensiirto. Klinikka käyttää hiustensiirroissa kaikkein suosituimpia hiustensiirtometodeja. Valittavana on esimerkiksi FUE-metodi. Sen lisäksi Academic Esthetic tarjoaa potilaalle mahdollisuuden valita DHI-menetelmällä tai manuaalisesti suoritettu hiustensiirto. Hiustensiirrot suoritetaan aina vain kokeneen ja ammattitaitoisen lääkärin toimesta. Tällä klinikalla hiustensiirroista vastaa Murat Coban, jolla on alalta yli kymmenen vuoden kokemus. Näin potilas voi olla varma siitä, että toimenpiteen jälki on huippulaatua. Lue tämä Academic Esthetic arvostelu ja tiedät, onko juuri tämä klinikka sinua varten. Arvostelussa kerrotaan muun muassa eri hiustensiirtotavoista ja niiden hinnoista.

Hanki ilmainen hiusraportti tänään ja saa hyviä tarjouksia klinikoilta

Tiimi

Academic Esthetic - Tohtori Murat Coban

Hiustensiirto ulkomailla on loistava vaihtoehto, sillä se tulee edullisemmaksi kuin Suomessa suoritettu hiustensiirto. Academic Esthetic klinikalla hiustensiirroista vastaa alan sertifikaatin saanut Murat Coban. Murat Cobanilla on hiustensiirroista yli kymmenen vuoden kokemus, ja hän on kouluttanut useita muita lääkäreitä tehtävään. Hiustensiirto voidaan siis toteuttaa myös hänen oppilaansa toimesta. Tohtori puhuu pääasiassa englantia, joten kielimuurin ei pitäisi haitata. Tarvittaessa voit kuitenkin saada tulkin mukaan klinikalle. Ennen hiustensiirtoa klinikka keskustelee kanssasi saatavilla olevista metodeista ja sinulle yksityiskohtaisesti suunnitellusta hiustensiirrosta. FUE hiustensiirto on klinikan eniten käyttämä metodi, mutta voit myös pyytää DHI hiustensiirtoa, mikäli se tuntuu sinusta sopivammalta.

Hiustensiirto hinta on Academic Esthetic klinikalla edullinen. Edullisimmat hiustensiirron hinnat lähtevät 1 590 eurosta, ja parhaimmillaan voit joutua pulittamaan toimenpiteestä 2 690 euroa. DHI hiustensiirron hinnat lähtevät 2 400 eurosta ja Sapphire FUE hiustensiirrot 1800 eurosta. Klinikalta voi pyytää erillisiä maksujärjestelyjä, jos näin suureen menoerään ei muutoin ole kerralla varaa. Vaihtoehtoisesti maksut voidaan hoitaa myös luottokortin tai shekin kautta.

Saa kaikki tarvitsemasi tietosi hiustensiirtoon liittyen ja vertaile itsellesi paras hiustensiirto hinta.

Metodit

Hiustenlähtö saadaan korjattua klinikalla

Academic Esthetic toteuttaa hiustensiirron lisäksi myös muita toimenpiteitä. Voit siis samaan aikaan hoidattaa sekä hiustensiirrot, että muut plastiikkakirurgiset toimenpiteet. Lisäksi klinikalla voi hoidattaa hampaiden estetiikan kuntoon, sillä he tarjoavat kauniin hymyn suunnittelua. Tavallisen hiustensiirron lisäksi saatavilla on myös esimerkiksi kulmakarvojen tai viiksien hiussiirrot. Olipa ongelma-alueesi mikä tahansa, voit pyytää siihen klinikan apua.

Kaljuuntuminen ei siis enää ole pysyvä haitta, vaan sen voi korjata. Academic Esthetic Istanbul antaa mahdollisuuden suorittaa hiustensiirron Turkissa. Kun luet hiustensiirto kokemuksia, voit havaita potilaiden olleen pääasiassa tyytyväisiä klinikkaan. Klinikalla hoidetaan kaikki aina alusta alkaen ammattimaisesti. Jokainen operaatio suunnitellaan tapauskohtaisesti ja sen vuoksi potilaan tulee lähettää kuvia omasta tilanteestaan. Näin klinikka voi suositella parasta hiustensiirtomenetelmää, jolla saadaan varmasti hyvä ja pysyvä tulos aikaan. Valitaksesi juuri oikean klinikan Turkissa, sinun kannattaa tutustua myös muihin arvosteluihin. Jatka tutustumista esimerkiksi lukemalla Huseyn Mizrak Clinic arvostelu läpi.

 

Academic Esthetic arvostelu

Usein kysytyt kysymykset

Academic Esthetic arvostelu kertoo enemmän siitä, miten ja millaisia hiustensiirtoja klinikalla suoritetaan. Lyhyesti tiivistettynä voidaan kuitenkin todeta, että hiustensiirtoja suoritetaan joko FUE-, FUE Manual- ja DHI-menetelmillä. Jokainen operaatio suunnitellaan tapauskohtaisesti, jotta operaatiolla saadaan aikaan paras mahdollinen tulos.

Hiustensiirron hinta määrittyy sen mukaan, kuinka suuresta operaatiosta on kyse. Ensin potilas keskustelee ammattilaisten kanssa ja sen jälkeen saadaan tarjous.

Kyllä suoritetaan. Academic Esthetic suorittaa myös muita kauneuskirurgisia toimenpiteitä, kuten esimerkiksi kasvojen tai rintojen leikkauksia. Näiden lisäksi myös erilaiset hampaisiin kohdistuvat toimenpiteet ovat mahdollisia.

Pyydä tarjous klinikalta jo tänään

Säästä jopa 70 %